Meri ja hiekkaranta

Tervetuloa rentoutumaan Suomen suurimpaan ja suosituimpaan leirintäkeskukseen!

Klassinen perusmökki kahdelle hengelle meren lähellä. Numerot 1-13. Varustuksena mökissä vuodepaikat kahdelle, viltit ja tyynyt, jääkaappi ja sähkölämmitys. Voit vuokrata myös vuodevaatteet saapuessasi vastaanotostamme. Mökit ovat leirintätasoisia, joten wc- ja suihkutilat löytyvät moderneista huoltorakennuksistamme.

50,00 €

Klassinen perusmökki neljälle hengelle meren läheltä. Numerot 47-63. Varustuksena mökissä vuodepaikat neljälle, viltit ja tyynyt, jääkaappi ja sähkölämmitys. Voit vuokrata myös vuodevaatteet saapuessasi vastaanotostamme. Mökit ovat leirintätasoisia, joten wc- ja suihkutilat löytyvät moderneista huoltorakennuksistamme.

70,00 €

Kaudelle 2015 valmistuneita mökkejä, numerot 64-77. Majoitus kolmelle hengelle. Varustuksena mökissä vuodepaikat kolmelle (1 parisänky,jossa 1 yläpeti), peitot ja tyynyt, sähkölämmitys, jääkaappi, minikeittiö, mikro sekä wc. Mökissä on oma terassi. Voit vuokrata vuodevaatteet saapuessasi vastaanotostamme. Suihkutilat käytettävissä moderneissa huoltorakennuksissamme.Allergiatila, ei lemmikkieläimiä

90,00 €

Kaudelle 2014 valmistuneita mökkejä. Numerot 85-98. Varustuksena vuodepaikat neljälle (kerrossänky + 2h vuodesohva), viltit ja tyynyt, sähkölämmitys, jääkaappi, minikeittiö, astiat, mikro sekä wc. Voit vuokrata vuodevaatteet saapuessasi vastaanotostamme. Suihkutilat käytössä moderneissa huoltorakennuksissamme. Mökeissä on terassi kalusteineen. Allergiatila, ei lemmikkieläimiä.

105,00 €

Peruskunnostetut mökit kaudelle 2015, numerot 32-46. Hinta sisältää majoituksen 6 hengen mökissä. Varustuksena mökissä on vuodepaikat kuudelle (2 kerrossänkyä, 2h vuodesohva), viltit ja tyynyt, jääkaappi, wc, sähkölämmitys ja minikeittiö astioineen sekä pieni terassi. Voit vuokrata myös vuodevaatteet saapuessasi vastaanotostamme. Suihkutilat ovat käytettävissä moderneissa huoltorakennuksissamme.

115,00 €