Klassinen perusmökki kahdelle hengelle meren lähellä. Numerot 1-13. Varustuksena mökissä vuodepaikat kahdelle, peitot ja tyynyt, jääkaappi ja sähkölämmitys. Voit vuokrata myös vuodevaatteet saapuessasi vastaanotostamme. Mökit ovat leirintätasoisia, wc- ja suihkutilat löytyvät huoltorakennuksista. Lemmikit sallittuja lisämaksusta.

50,00 €

Klassinen perusmökki neljälle hengelle meren läheltä. Numerot 47-63. Varustuksena mökissä vuodepaikat neljälle, peitot ja tyynyt, jääkaappi ja sähkölämmitys. Voit vuokrata myös vuodevaatteet saapuessasi vastaanotostamme. Mökit ovat leirintätasoisia, wc- ja suihkutilat löytyvät huoltorakennuksista. Lemmikit sallittuja lisämaksusta.

70,00 €

Kaudelle 2015 valmistuneita mökkejä, numerot 64-77. Majoitus kolmelle hengelle. Varustuksena mökissä vuodepaikat kolmelle (1 parisänky,jossa 1 yläpeti), peitot ja tyynyt, sähkölämmitys, jääkaappi, minikeittiö, mikro sekä wc. Mökissä on oma terassi. Voit vuokrata vuodevaatteet saapuessasi vastaanotostamme. Suihkutilat käytettävissä moderneissa huoltorakennuksissamme.Allergiatila, ei lemmikkieläimiä

90,00 €

Kaudelle 2014 valmistuneita mökkejä. Hinta sisältää majoituksen neljälle. Varustuksena vuodepaikat neljälle (kerrossänky ja vuodesohva), peitot ja tyynyt, sähkölämmitys, jääkaappi, minikeittiö, astiat, mikro sekä wc. Voit vuokrata vuodevaatteet saapuessasi vastaanotostamme. Suihkutilat käytössä moderneissa huoltorakennuksissamme. Mökeissä on terassi kalusteineen. Allergiatila, ei lemmikkieläimiä

105,00 €

Mökki numero 78. Hinta sisältää majoituksen perinteisessä 9 hengen hirsimökissä. Varustuksena ovat vuodepaikat yhdeksälle, peitot ja tyynyt, sähkölämmitys, jääkaappi, mikroaaltouuni sekä vesi. Voit vuokrata myös vuodevaatteet saapuessasi vastaanotostamme. Mökki on leirintätasoinen, wc- ja suihkutilat ovat käytettävissä huoltorakennuksissa. Lemmikit sallittuja lisämaksusta.

110,00 €

Peruskunnostetut mökit kaudelle 2015, numerot 32-46. Hinta sisältää majoituksen 6 hengen mökissä. Varustuksena mökissä on vuodepaikat kuudelle (2 kerrossänkyä, 2h vuodesohva), peitot ja tyynyt, jääkaappi, wc, sähkölämmitys ja minikeittiö astioineen sekä pieni terassi. Voit vuokrata vuodevaatteet vastaanotosta. Suihkutilat ovat käytettävissä huoltorakennuksissa. Lemmikit sallittuja lisämaksusta.

115,00 €